Preț creare site web - Site de prezentare 100% personalizat

Construiește-ți identitatea online. Descoperă un preț creare site de prezentare personalizat, care să reflecte identitatea brandului tău.

Site de prezentare basic

Preț creare site:
2.000 lei

Site prezentare standard

Preț creare site:
4.000 lei
Alegerea populară

Site prezentare premium

Preț creare site:
7.000 lei

Ofertă preț site personalizată

Hai să vorbim

Fiecare proiect este unic. Niciunul dintre pachete nu ți se potrivește? Ia legătura cu noi, spune-ne care sunt obiectivele tale și vom pregăti o ofertă personalizată, adaptată exact nevoilor proiectului tău.

Pe această pagină

Procesul nostru de realizare site de prezentare

La Revelia, avem un proces bine definit, menit să se asigure că website-ul tău arată și funcționează exact așa cum îți dorești. Iată pașii pe care îi urmăm pentru a concretiza viziunea ta:

1

Consultare inițială

Începem cu o discuție pentru a înțelege viziunea ta, obiectivele afacerii și nevoile specifice ale proiectului. Tot în această discuție ne poți spune orice idee și inspirație pe care o ai pentru site-ul tău.

2

Planificarea structurii site-ului

Pe baza consultării, creăm structura site-ului. Vei primi un plan care include arhitectura site-ului și cronologie exactă pentru realizarea site-ului.

3

Crearea infrastructurii tehnice

După ce ai aprobat structura site-ului, configurăm domeniul ales de tine și un implementăm pachet de hosting potrivit pentru proiectul tău.

4

Design și dezvoltare

Începem să concepem și să implementăm design-ul, pe baza obiectivelor tale. Depinzând de tipul de site, acesta este momentul în care redactăm și conținutul acestuia.

5

Retușuri finale

După finalizarea etapei de dezvoltare, facem toate retușurile necesare pe baza feedback-ului tău, atât la conținut cât și la design-ul site-ului, pentru ca acesta să arate exact cum ți-l dorești.

6

Lansare și suport

Lansăm website-ul către publicul larg și trimtem semnale către Google pentru ca acesta să înceapă să îl afișeze. Îți vom oferi suport și mentenanță după momentul lansării pentru a asigura o funcționare fără probleme.

Cum am stabilit politica de preț creare site

Am conceput pachetele de preț creare site web prin a analiza cele mai comune nevoi ale clienților noștri. Am analizat 31 de oferte de preț site web, pe care ulterior le-am împărțit în categorii, pe baza bugetelor și obiectivelor clienților.

Am calculat prețurile pentru cele mai comune funcționalități cerute – dezvoltarea și designul sunt calculate pe oră, iar conținutul website-ului este calculat pe cuvânt.

Metodologia noastră de calcul pentru prețuri site web ne permite să oferim transparență totală și flexibilitate maximă, asigurându-ne că fiecare client primește exact ce are nevoie. Nu există costuri ascunse sau modificări aduse ofertei de preț în ultimul moment. Scopul nostru este să facem procesul cât mai clar și accesibil posibil, astfel încât tu să poți lua cea mai bună decizie pentru afacerea ta.

Detalii pachet Basic creare site - preț, pentru cine e potrivit

Site-ul de prezentare Basic, cu un preț de 2.000 lei, oferă o fundație solidă pentru prezența online a afacerii tale. Este conceput pentru a fi accesibil, dar oferă toate elementele necesare pentru un website profesional, unic brandului tău, pregătit să crească împreună cu afacerea ta.

3 pagini cu design 100% personalizat

În cadrul pachetului Basic, punem la dispoziție crearea a 3 designuri unice, complet personalizate, care comunică valorile și mesajul brandului tău. Vom proiecta inclusiv elementele fixe ale website-ului (header și footer). Cele 3 pagini vor fi alese după nevoile tale, dar propunerea noastră este:

 • Pagina de start;
 • O pagină de servicii;
 • Pagina de contact.

Pe lângă asta, includem și paginile necesare, dar care nu au nevoie de design:

 • Termeni și condiții;
 • Politica de Cookies și confidențalitate.

Proiectat pentru toate dispozitivele

Site-ul de prezentare Basic este proiectat să ofere o experiență bună, indiferent de dispozitivul folosit de vizitatori. Creăm designul începând de la varianta de mobil, apoi rearanjăm elementele astfel încât să beneficiem de spațiul în plus oferit de tablete, laptopuri sau desktop-uri.

Construit cu WordPress - ușor de întreținut

Website-ul tău va fi construit cu WordPress, cel mai cunoscut sistem de gestionare al website-urilor. Ai control complet asupra conținutului tău, de la actualizarea informațiilor până la adăugarea de noi pagini. Gama variată de extensii te asigură că orice funcționalitate vei dori de la website-ul tău poate fi implementată și gestionată cu ușurință.

6 luni de mentenanță și hosting incluse

Orice site web Basic creat de noi include achiziția domeniului și 6 luni de hosting performant. Pe lângă asta, oferim suport tehnic critic pentru perioada respectivă – ne angajăm să remediem orice probleme apar cu website-ul tău, premițându-ți să te concentrezi pe ceea ce contează cu adevărat: dezvoltarea afacerii tale.

Avantaje

 • Accesibil
 • Livrare rapidă
 • Ușor de administrat

Dezavantaje

 • Trebuie să furnizezi conținutul
 • Număr mic de pagini

Pentru cine e potrivit

Un site de prezentare basic este potrivit pentru start-up-uri, freelanceri și mici antreprenori care doresc să intre în mediul online cu un site web elegant și profesional, care poate fi dezvoltat în timp. Este potrivit și pentru afacerile care doresc, mai degrabă, o carte de vizită online, nu un instrument de achiziție a noilor clienți.

Site web Basic
2.000 lei

Detalii pachet Standard creare site - preț, pentru cine e potrivit

Un site web standard, la prețul de 4.000 lei, oferă o soluție pregătită să atragă vizitatori și să ajute creșterea afacerii tale în mediul online. Este conceput pentru a extinde imaginea brandului tău, oferindu-ți posibilitatea de a te concentra pe dezvoltarea afacerii tale, în timp ce noi ne ocupăm de prezența ta online.

5 pagini cu design 100% personalizat

Cu un site de prezentare standard, proiectăm meticulos 5 design-uri de pagini web care să reflecte identitatea brandului tău și să comunice în mod eficient cu publicul tău țintă. Vom stabili paginile împreună cu tine în stagiul de consultare inițială, însă iată propunerea noastră:

 • Pagina de start
 • Pagina de contact
 • Prezentare serviciu 1
 • Prezentare serviciu 2
 • Design articol de blog

Elementele fixe (header și footer) sunt și ele incluse. O astfel de abordare oferă un nivel vast de informații vizitatorilor site-ului tău, posibilitatea de a lua legătura cu tine, precum și posibilitatea de a extinde prezența afacerii tale prin articole de blog, menite să răspundă la întrebările viitorilor tăi clienți.

Fiecare website realizat de noi include paginile necesare, care nu au nevoie de design (Termeni și condiții, Politică de confidențialitate).

Tehnologii potrivite pentru afacerea ta

În dezvoltarea unui site web Standard, folosim tehnologii care asigură performanță, securitate și compatibilitate cu orice dispozitiv cu care este accesat website-ul. Principalele caracteristici tehnice ale unui site de prezentare Standard includ:

 • Design 100% responsiv: ne asigurăm că site-ul tău arată impecabil și păstrează aceeași funcționalitate pe orice tip de dispozitiv.
 • Construit cu WordPress: platforma WordPress îți oferă flexibilitatea necesară pentru a-ți gestiona și actualiza site-ul cu ușurință. Interfața ușor de folosit și gama largă de extensii permit website-ului tău să evolueze odată cu afacerea ta, fără costuri majore pentru modificări.
 • Hosting pe servere performante LiteSpeed: Beneficiezi de viteze de încărcare crescute datorită hostingului pe servere LiteSpeed. Acest tip de server este optimizat pentru WordPress și folosește cele mai recente și rapide tehnologii.

6 luni de mentenanță și hosting incluse

Ca parte din website-ul de prezentare Standard, oferim și achiziția domeniului precum și 6 luni de hosting performant și mentenanță tehnică. 

Asigurăm actualizări regulate ale plugin-urilor, soluționarea oricăror probleme apar cu website-ul, precum și backup-uri zilnice la toate datele de pe website. 

Echipa noastră îți stă la dispoziție în această perioadă pentru orice întrebări și sesizări.

Conținut scris și optimizat SEO de specialiști în industria ta

Pentru a îți face site-ul vizibil pentru Google, prin achiziția unui site web Standard obții acces la rețeaua noastră extinsă de copywriteri specializați. 

Vom selecta atent un copywriter cu experiență în industria ta pentru a redacta paginile website-ului, iar fiecare text va fi bazat pe o cercetare sumară SEO a căutărilor din industria ta. Apoi, editorii noștri vor verifica textul pentru a se asigura că este în linie cu recomandările Google și cu imaginea brandului tău. 

Astfel, ne asigurăm că fiecare pagină a site-ului contribuie la îmbunătățirea vizibilității online a brandului tău.

Avantaje

 • Design personalizat și responsiv;
 • Conținut profesional, optimizat SEO;
 • Suport tehnic și hosting incluse.

Dezavantaje

 • Flexibilitate limitată a numărului de pagini;
 • Optimizare limitată pentru conversie.

Pentru cine e potrivit

Un website standard este potrivit pentru afacerile mici și mijlocii, care percep website-ul ca fiind un instrument de a atrage noi clienți și își doresc să extindă amprenta online a brandului lor. Având o bază de conținut optimizat SEO, este perfect pentru companiile care doresc să investească într-un fundament solid pe internet, cu posibilitatea de a se dezvolta pe măsură ce afacerea lor crește.

Site web Standard
4.000 lei

Detalii pachet Premium creare site - preț, pentru cine e potrivit

Pachetul Premium de creare site web, cu prețul de 7.000 lei, oferă o soluție completă, menită să atragă vizitatori, să crească gradul de cunoaștere al brandului tău din start și să transforme vizitatorii în clienți. Construit din start să vândă și să spună povestea afacerii tale, este viitoarea ta sursă de clienți.

10 pagini cu design 100% personalizat

În crearea unui site web Premium, vom pregăti 10 designuri unice de pagini, menite să îți dea posibilitatea să prezinți în detaliu compania ta, serviciile sau produsele pe care le oferi și beneficiile acestora. Astfel, vizitatorii vor putea găsi cu ușurință toate informațiile de care au nevoie să devină clienți, iar Google va înțelege cu ușurință industria în care te afli și nivelul tău de autoritate în aceasta.

Paginile specifice vor fi gândite împreună cu tine, pe baza specificului afacerii tale și obiectivelor tale de comunicare. Iată un posibil exemplu de structură a unui website premium:

 • Pagina de start
 • Pagina de contact
 • Pagina de servicii
 • Prezentare serviciu 1
 • Prezentare serviciu 2
 • Prețuri servicii
 • Despre noi/misiunea noastră
 • Echipa noastră, cu pagini individuale pentru fiecare membru
 • Portofoliu și testimoniale
 • Design articol de blog

Includem toate elementele fixe (header și footer), precum și paginile necesare oricărui website (termeni și condiții, politică de confidențialitate).

Un site web construit să transforme vizitatori în clienți

Fiecare pagină cu intenție comercială va fi optimizată să transforme vizitatorii în clienți – depinzând de specificul serviciului promovat, formularul de contact va cere informații diferite, pentru a crește șansele ca vizitatorii să îl completeze. 

Dacă dorești și ai posibilitatea să răspunzi rapid la mesaje, paginile site-ului tău web vor avea funcționalitatea de live chat, pentru ca vizitatorii să poată ajunge la tine imediat.

Vom implementa, pe tot website-ul, apeluri la acțiune puternice și oferte vizibile, aliniate cu imaginea brandului tău și cu așteptările și nevoile publicului țintă. Design-ul website-ului și elementele de transparență vor fi concepute pentru a conferi vizitatorilor încredere și siguranță, crescând șansele ca aceștia să devină clienți.

Această abordare strategică nu numai că îmbunătățește experiența utilizatorului, dar optimizează și site-ul pentru Google, asigurând că paginile tale sunt găsite de către cei mai potriviți vizitatori.

Tehnologii potrivite pentru afacerea ta

Pentru a ne asigura că site-ul tău web arată și funcționează excelent, implementăm cele mai avansate tehnologii. Principalele caracteristici tehnice ale unui site de prezentare Premium sunt:

 • Construit pentru toate dispozitivele: Concepem fiecare element de design al website-ului pentru a se potrivi cu orice dispozivi de pe care este accesat, de la telefoane de dimensiuni reduse la calculatoare cu ecrane mari.
 • Bazat pe WordPress: Folosim WordPress pentru a ne asigura că site-ul tău este ușor de gestionat, ușor de crescut și respectă cele mai recente standarde de web design. Comunitatea activă de dezvoltatori îți va permite să adaugi funcționalități odată cu evoluția afacerii tale, fără costuri majore.
 • Optimizat pentru cele mai mari viteze de încărcare: Folosim extensii premium de optimizare și lucrăm la infrastructura tehnică pentru a ne asigura că timpii de încărcare ai site-ului tău sunt imperceptibili, indiferent de conexiunea de Internet a vizitatorului.
 • Securitate la superlativ: Pe lângă securizarea SSL, securizăm și infrastructura tehnică, pentru a ne asigura că site-ul este protejat de atacuri.

1 an de mentenanță și hosting incluse

Oferind un an complet de mentenanță și de hosting, un site de prezentare Premium asigură că acesta va funcționa optim și va rămâne securizat fără efort din partea ta. Actualizăm regulat sistemul și pluginurile, monitorizăm și soluționăm în cel mai scurt timp posibil orice defecțiuni tehnice și suntem disponibili pentru intervenții rapide la orice probleme apar.

Hosting-ul inclus este de performanță înaltă, pregătit pentru orice influx de utilizatori.

Cercetare SEO completă a industriei tale

Înainte să stabilim structura unui site web Premium, facem o cercetare SEO aprofundată a industriei în care activează afacerea ta. Analizăm căutările din industrie, competitorii principali, tendințele de căutare și profilul clientului, pentru a identifica rapid oportunitățile de a atrage clienți.

Concepem structura site-ului web pe baza cercetării, astfel încât fiecare pagină răspunde la intențiile de căutare ale viitorilor tăi clienți. Prin această abordare, punem bazele unei prezențe online solide, competitive și sustenabile.

Conținut scris și optimizat SEO de specialiști în industria ta

După consultarea inițială și înțelegerea brandului tău, managerul proiectului tău va selecta o echipă de copywriteri cu experiență și cunoștințe în industria ta. Pe baza cercetării SEO complete, fiecare text va fi conceput astfel încât să răspundă la intențiile de căutare ale viitorilor tăi clienți, transformând astfel fiecare vizită pe website într-o interacțiune valoroasă cu brandul tău. 

Textele sunt verificate și optimizate SEO de către editorii noștri într-un proces de 7 puncte, pentru a ne asigura că fiecare element și fiecare cuvânt scris pe website-ul tău îți pune în evidență valorile brandului.

Avantaje

 • Conținut și design de calitate înaltă;
 • Cercetare SEO inclusă;
 • Suport tehnic și mentenanță extinsă incluse.

Dezavantaje

 • Cost ridicat

Pentru cine e potrivit

Având un preț creare site mai ridicat, crearea unui site web Premium este ideală pentru afacerile mature, cu bugete stabile de marketing, care doresc să se extindă în mediul digital. Concomitent, acesta este potrivit și pentru start-up-urile care consideră online-ul ca fiind modul principal de achiziție a clienților.

Site web Premium
7.000 lei

Optimizare SEO site-uri de prezentare

Meriți să fii văzut. De aceea, nu ne limităm la crearea unui site atrăgător – ne asigurăm că este și găsit.

Optimizarea SEO nu este doar o sarcină pe care o bifezi, ci un angajament continuu pentru a îți aduce site-ul în fața publicului potrivit.

Iată cum facem noi acest lucru să se întâmple:

 • Cercetăm atent și găsim căutările care contează;
 • Creăm conținut de impact;
 • Construim autoritate și încredere în brandul tău prin link-uri.

Dacă îți dorești ca și site-ul tău să apară printre primele în căutările pe Google și să îți aducă un influx stabil, pe termen lung, de clienți, ia în calcul oferta noastră de servicii SEO pentru o strategie personalizată, sau, dacă ești gata să vezi opțiunile, poți să explorezi oferta de prețuri și pachete SEO.

Servicii content marketing​

Conținutul este vocea brandului tău în mediul online. Prin conținutul creat de noi ca parte din oferta de servicii de content marketing, ne asigurăm că fiecare cuvânt te pune în centrul atenției publicului tău țintă.

Iată câteva dintre tipurile de conținut cu care te putem ajuta:

 • Articole informaționale pentru site-ul tău;
 • Actualizări regulate ale conținutului comercial de pe website;
 • Text pentru postările de social media;
 • Redactarea și plasarea articolelor în presă.

Cere o ofertă personalizată

Suntem aici să discutăm și să găsim cea mai potrivită soluție pentru afacerea ta. Te așteptăm la o consultație gratuită. Hai să îți spunem povestea în online.