Despre noi și-ai noștri

Poveștile tale merită spuse.

Cu noi, ești văzut. auzit. înțeles. captivant.

Ce este Revelia și de ce suntem aici?

Revelia este o agenție de marketing digital pe limba ta.

O agenție unde fiecare strategie este personalizată ție, transparentă și în controlul tău, după bunul tău plac. Și o echipă dedicată afacerilor și companiilor în care crede într-adevăr.

Suntem aici pentru a îmbina design-ul, digitalul, publicitatea, psihologia și creativitatea într-un produs care îndeplinește complet și personalizat obiectivele afacerii tale.

Pentru că meriți să fii văzut.

Cum am ajuns aici

Știm că cel mai complicat lucru este să-ți spui propria poveste. Și totuși, sincer e mai bine.
Înainte de zero

Totul a început dinainte să înceapă

Alex lucra deja în lumea digitală de 6 ani. Deși expertiza lui s-a format în marketing, Alex începea să resimtă setea de schimbare în SEO, un domeniu în care lipsa accesibilității pentru cei nefamiliarizați cu domeniul (mulți dintre clienți) e o problemă comună. 

Ioana, cu studii în scrierea creativă și ani de pasiune pentru psihologie, lucra deja ca strategist în content marketing cu capsa pusă pe autenticitate și impact. 

Curând, ambii căutau mai mult. Adunau, încet, în jurul lor, o comunitate de specialiști în domenii conexe: web design, branding, design grafic, psihologie, publicitate. Abia începea conturul viziunii fiecăruia. Pe niciunul nu îl dezlipeai de la tastatură.

De la zero

Brand în doi

Pentru problema lui, Alex gândise o soluție: o agenție de SEO uman, cu rapoarte clare și explicații transparente. Cu strategii care îmbină limbajul motoarelor de căutare și limbajul uman al unei companii de oameni pentru oameni. 

Ioana a pus bazele companiei Artifuge, unde strategiile de content marketing se bazau pe autenticitate și utilitate. Lucra cu companii care aveau valori similare cu ale ei: accesibilitatea bunăstării mentale, sustenabilitatea, educația holistică și ca joc și așa mai departe.

Două idei separate, până când…

2023 - Anul 1

1+1=...1?

Un brainstorming face din două idei, una; o revelație. Revelia s-a format într-o seară de marți, pe la mijlocul unei agende, nu se mai știe a căruia dintre cei doi. 

Ideea se clarifică pe parcursul a câteva săptămâni: o agenție de marketing pe înțelesul tuturor, pentru companii care merită văzute. 

Accesibilitate și autenticitate. Tehnică și creativitate. Un website, o agenție nouă, o viziune completă. Și o comunitate de prieteni specialiști.

2024 - Anul 2

Ce ne-așteaptă e deja aici

Și iată-ne aici. Susținuți deja de parteneri care au crezut în noi dinainte de Revelia. 

Cu rezultate care vorbesc de la sine, 6 ani de experiență în domeniu și un an de Revelia. Cu un calendar plin și planuri deja pe roate. 

Și, sperăm, pregătindu-ne de întâlnirea cu tine.

Pentru cine suntem aici

Un pic despre tipurile de companii cu care lucrăm.

Companii mari și mici

Suntem aici pentru compania ta, în orice etapă a dezvoltării sale. Am învățat să ne adaptăm strategiile pentru a îndeplini nevoile specifice ale fiecărui tip de companie, într-un mod personalizat dimensiunii și industriei sale. 

Credem că fiecare afacere are o poveste unică și misiunea noastră este să ajutăm aceste povești să ajungă la publicul potrivit.

Companii la început

Oferim servicii personalizate pentru a ajuta companiile noi să-și definească imaginea, să construiască o prezență online puternică și să se conecteze eficient cu publicul țintă.

Ne dedicăm să sprijinim creșterea și succesul acestora, transformând ideile lor în realități comerciale de succes prin strategii de scurtă și lungă durată.

Companii recunoscute

Pentru companiile recunoscute care caută să-și reînnoiască și să-și extindă prezența online, Revelia oferă strategii avansate de marketing digital care să corespundă cu valorile și obiectivele lor pe termen lung.

Ne concentrăm pe consolidarea relațiilor cu clienții existenți și pe atragerea publicurilor noi, asigurându-ne că mesajul afacerii rămâne relevant și cu impact real într-un peisaj digital în continuă schimbare.

Când spunem Revelia, spunem…

Transparență

Cu noi, ești informat și în control, de la conceperea strategiei la implementare și adaptare.

Claritate

Rămâi la curent cu rezultatele proiectelor prin rapoarte clare, complete și ușor de urmărit.

Confidențialitate

Garanția Revelia. include angajamentul la confidențialitate completă și protecție a datelor.

Profesionalism

Ne ținem promisiunile. Setăm așteptări clare de la bun început. Lucrăm cu și pentru tine.

Ai noștri: specialiști, creativi, pe fază

Revelienii sunt un tip special de profesioniști. Noi îmbinăm ludicul și precizia tehnică, limbajul afacerii tale cu limbajul motoarelor de căutare, impactul vizual și scrierea creativă cu psihologia publicului și publicitatea, atenția pentru detalii și momentele cheie pentru implementări strategice.

Pe scurt, echipa noastră contribuie cu expertizele complementare și esențiale în orice campanie de marketing de succes: