Prețuri pachete optimizare SEO - alege un pachet

Crește-ți vizibilitatea online și alege un pachet SEO potrivit pentru tine. Servicii SEO, prețuri transparente.

Pachet SEO Basic

2.000 lei

Pachet SEO Standard

3.500 lei
Alegerea populară

Pachet SEO Premium

5.500 lei

Pachet SEO personalizat

Hai să vorbim

Niciunul dintre pachete nu ți se potrivește? Vrei o strategie personalizată pentru afacerea ta? Ia legătura cu noi și hai să găsim strategia care va face diferența.

Pe această pagină

Ce este un pachet SEO?

Un pachet SEO este o soluție completă lunară, cu o structură predefinită, concepută pentru a crește vizibilitatea online a website-ului tău prin SEO.

Fiecare dintre cele 3 pachete SEO cuprinde o gamă variată de servicii: de la cercetarea cuvintelor cheie și analiza tendințelor de căutare, la optimizarea tehnică a website-ului tău și creare de conținut de înaltă calitate, relevant atât pentru site-ul tău, cât și pentru prezența în presă.

Deși structura pachetelor este predefinită, soluțiile pe care le oferim sunt personalizate

Cercetăm atent fiecare aspect al afacerii tale și al prezenței tale online și ne asigurăm că fiecare resursă inclusă în pachetul ales de tine este alocată în modul care va aduce cele mai performante rezultate.

Pachete SEO sau oferte personalizate - cum faci alegerea potrivită

Un pachet SEO este potrivit pentru tine dacă ești în căutarea unei soluții rapide și eficiente, care acoperă cele mai comune nevoi și oferă prețuri SEO clare încă de la început. 

Acesta oferă un punct de plecare solid, pentru a încerca colaborarea cu un furnizor de servicii SEO și pentru a începe să îți îmbunătățești prezența online.

O ofertă SEO personalizată este potrivită pentru afacerile cu cerințe specifice și nevoi mai complexe. Dacă ai lucrat deja la prezența ta online și ai nevoie de o agenție SEO pentru intervenții mai detaliate, specifice, suntem pregătiți să îți analizăm afacerea și industria.

În cazul în care pachetul ales de tine nu se aliniază optim cu nevoile tale de vizibilitate pe Google, suntem gata să îți propunem o ofertă personalizată, în același buget.

Dacă nu ești sigur care este pachetul potrivit pentru tine, sau dacă afacerea ta are nevoie de o strategie personalizată, te încurajăm să iei legătura cu noi – te vom ajuta să iei cea mai potrivită alegere, aliniată cu obiectivele tale pe termen lung și bugetul disponibil.

Cum am stabilit politica de prețuri pentru servicii SEO?

Prețurile selecției noastre de pachete SEO sunt calculate pornind de la serviciile incluse în fiecare pachet. Prețul conținutului SEO este stabilit per cuvânt, cu o lungime minimă de 1000 cuvinte per articol.

Prețurile pentru cercetare, optimizări tehnice și conceperea de strategii sunt calculate pe oră – spre exemplu, optimizarea tehnică a unei pagini de pe un website WordPress durează între 1 și 3 ore. La toate acestea se adaugă costurile fixe, spre exemplu, plasarea advertorialelor pe publicații online de top, cu autoritate foarte ridicată.

Am conceput oferta noastră de pachete SEO pentru a oferi soluții eficiente și accesibile. Fiecare pachet a fost gândit pe baza experienței noastre în diferite industrii – am început cu serviciile necesare în majoritatea cazurilor pentru industrii cu competiție mică (Basic), medie (Standard) și mai ridicată (Premium), apoi am calculat prețuri pentru acele servicii de promovare SEO.

Știm că fiecare afacere are nevoi unice – tocmai de aceea oferim atât pachete predefinite, cât și soluții personalizate. Dacă niciunul dintre cele 3 pachete SEO nu este potrivit nevoilor tale, acestea te pot ajuta să aproximezi un preț servicii SEO din cadrul unei oferte personalizate.

Detalii pachet Basic SEO - preț, beneficii, pentru cine e potrivit

Pachetul Basic SEO, cu un preț de 2000 lei lunar, oferă un început solid al strategiei SEO, cu tarife reduse. Acest pachet SEO include servicii esențiale pentru creșterea vizibilității la un cost accesibil:

O apariție lunară în presă

Pachetul Basic include o apariție lunară în presă. Editorii noștri cercetează atent industria ta și știrile de actualitate pentru a concepe subiectul articolului precum și publicațiile frecventate de potențialii tăi clienți. 

Apoi, articolul este redactat în stilul respectivei publicații, oferind un backlink de calitate foarte ridicată, natural, precum și un articol care ajută la construirea renumelui afacerii tale în rândul publicului țintă.

Cercetarea a peste 100 de cuvinte cheie

Cercetarea cuvintelor cheie stă la baza oricărui pachet SEO. Ca parte din pachetul Basic, identificăm și analizăm cel puțin 100 de cuvinte cheie, și le alegem pe cele care au potențialul să atragă vizitatori relevanți, care pot fi transformați în clienți.

Ne asigurăm că setăm așteptări realiste și că investim doar în căutări pe care site-ul poate să performeze cu bugetul pachetului Basic.

O postare lunară pe website

Pe baza cercetării cuvintelor cheie, planificăm o postare lunară pe website-ul tău – fie sub forma unei pagini de prezentare, fie sub forma unui articol de blog. 

Fiecare articol este redactat de scriitori nativi, cu experiență în industria ta, apoi este verificat și editat de către experți SEO, pentru a ne asigura că răspundem în mod complet la intenția de căutare din spatele cuvintelor cheie alese și că acestea sunt integrate într-un mod natural. 

Prin crearea regulată de conținut, creștem vizibilitatea brandului și fidelizam utilizatorii actuali ai website-ului, punând bazele unei poziții autoritare în industrie și crescând, pe termen lung, traficul site-ului.

Plan pe 6 luni pentru optimizarea on-page a site-ului

Audităm fiecare element on-page al website-ului și concepem un plan pe 6 luni pentru îmbunătățirea tuturor factorilor importanți pentru motoarele de căutare. După ce planul este aprobat de către tine, începem să-l implementăm, luând în calcul bugetul pachetului Basic. 

Câțiva dintre factorii la care ne uităm sunt:

 • Gradul de optimizare SEO al conținutului existent;
 • Structura conținutului – ierarhia subtitlurilor;
 • Descrieri meta unice, complete și în linie cu recomandările Google;
 • Titluri meta optimizate, care să conțină cuvintele cheie relevante;
 • Alinierea website-ului la intenția din spatele căutărilor;
 • Optimizarea pentru rata de conversie;
 • Structura de linkuri interne.

Ne asigurăm că fiecare modificare făcută este aliniată cu obiectivele tale de afaceri. Nivelul tău de implicare este exact cum ți-l dorești – poți fi informat și să aprobi fiecare pas, sau îți putem trimite modificările și rezultatele ca parte din raportul lunar.

Optimizarea SEO tehnic minimală a site-ului

Ca parte din pachetul Basic SEO, includem auditarea tehnică a website-ului precum și implementarea modificărilor critice necesare pentru îmbunătățirea vizibilității SEO. Facem două audituri SEO pe lună și alocăm, lunar, o oră pentru soluționarea problemelor identificate pe website. 

Câțiva dintre factorii pe care îi analizăm sunt:

 • Structura URL-urilor;
 • Elementele navigaționale;
 • Accesibilitatea pentru motoarele de căutare;
 • Redirect-uri, pagini cu erori.

Fiecare optimizare tehnică contribuie atât la clasamentul în rezultatele căutărilor, cât și la experiența utilizatorilor pe site. Un site prietenos, care se încarcă repede și are elemente navigaționale clare, poate încuraja utilizatorii să petreacă mai mult timp pe acesta și să crească șansele ca aceștia să devină clienți.

Pregătim rapoarte clare cu problemele identificate, nivelul acestora de importanță, și modul în care planificăm să le rezolvăm.

Integrările tehnice de care ai nevoie

Datele sunt unul dintre cele mai importante elemente de decizie pentru marketingul online. Este esențial să știm care sunt paginile care aduc cei mai mulți clienți, care sunt cuvintele cheie care aduc vizitatori care rămân cel mai mult timp pe site, sau care dintre sursele de trafic aduc cei mai mulți potențiali clienți.

Astfel, ca parte din oricare dintre cele 3 pachete SEO, dacă nu ai deja aceste integrări, îți conectăm website-ul la Google Analytics, Google Search Console, Facebook Pixel (în cazul în care faci promovare pe Facebook/Instagram) și orice alte integrări relevante pentru afacerea ta, fără a afecta viteza de încărcare a acestuia.

Pornind de la datele colectate din aceste aplicații, adaptăm prioritățile campaniilor noastre SEO, pentru a ne asigura că livrăm cele mai bune rezultate și concepem rapoarte lunare, ușor de digerat, care te ajută să înțelegi rezultatele serviciilor SEO.

Avantaje

 • Pachet accesibil;
 • Include servicii SEO esențiale;
 • Rapoarte lunare ușor de înțeles.

Dezavantaje

 • Număr mic de articole lunare;
 • Servicii SEO tehnic și on-page limitate;
 • Volum mai redus de resurse alocate.

Pentru cine e potrivit

Pachetul Basic SEO este ideal pentru orice proiect la început de drum, unde bugetul este mai constrâns. Este potrivit în special pentru:

 • Startup-uri și IMM-uri;
 • Proiecte cu buget limitat;
 • Afaceri în industrii cu competiție scăzută;
 • Afaceri care doresc să testeze un furnizor de servicii SEO cu preț accesibil.

Pentru afacerile din industrii mai competitive, recomandăm unul dintre celelalte pachete SEO.

Pachet SEO Basic
2.000 lei

Detalii pachet Standard SEO - preț, beneficii, pentru cine e potrivit

Pachetul SEO Standard cu un preț de 3500 lei lunar oferă o abordare cuprinzătoare de optimizare SEO, la un preț echilibrat. Conceput pentru aduce un plus valoare pentru afaceri din majoritatea industriilor, acest pachet include servicii SEO extinse, personalizate pentru afacerea ta:

2 apariții lunare în presă

Acest pachet include două apariții lunare în publicații de profil, redactate de editorii noștri, plasate în publicații alese atent, frecventate de potențialii tăi clienți. Acestea te ajută să construiești autoritatea website-ului tău prin backlink-uri de calitate foarte ridicată, naturale, cu articole care pot atrage, în sinea lor, trafic relevant către site-ul tău.

Cercetarea a minim 300 de cuvinte cheie

În pachetul standard, extindem cercetarea de cuvuinte cheie. Identificăm și analizăm cel puțin 300 de cuvinte cheie, relevante pentru afacerea ta și alegem cele mai valoroase oportunități. Această abordare detaliată asigură că resursele din acest pachet SEO sunt aliniate cu obiectivele brandului tău și că website-ul tău răspunde căutărilor cu cel mai mare impact.

2 postări lunare pe website

Acționăm în baza cercetării extinse prin 2 postări lunare pe website, fiecare optimizată pentru SEO. Fie că sunt bloguri care răspund la întrebările potențialilor tăi clienți, sau pagini care evidențiază un anumit serviciu pentru care există mult interes SEO, toate postările sunt redactate atent de către un copywriter experimentat în industria ta și optimizate SEO la cele mai înalte standarde.

Plan de 6 luni pentru optimizarea on-page a site-ului

Concepem un plan detaliat pe 6 luni pentru a optimiza website-ul tău din punct de vedere on-page și îl implementăm după ce primim acordul tău. Optimizăm fiecare element al website-ului tău, pentru a ne asigura că acesta este ușor de înțeles de către motoarele de căutare și că transformă vizitatorii în clienți.

Câțiva dintre factorii la care ne uităm sunt:

 • Gradul de optimizare SEO al conținutului existent;
 • Structura conținutului – ierarhia subtitlurilor;
 • Descrieri meta unice, complete și în linie cu recomandările Google;
 • Titluri meta optimizate, care să conțină cuvintele cheie relevante;
 • Alinierea website-ului la intenția din spatele căutărilor;
 • Optimizarea pentru rata de conversie;
 • Structura de linkuri interne.

Plan de 6 luni pentru optimizarea tehnică completă a site-ului

Audităm până la cel mai mic detaliu website-ul tău din punct de vedere tehnic. Cu informațiile obținute din acest audit, concepem și implementăm un plan pentru a îl aduce la performanță maximă. De la viteza de încărcare la fiecare linie de cod din site, ne asigurăm că facem toate modificările necesare pentru ca acesta să îndeplinească și să depășească toate standardele actuale setate de Google.

Câțiva dintre factorii pe care îi analizăm sunt:

 • Viteza de încărcare a site-ului;
 • Marcajele HTML semantice;
 • Structura URL-urilor;
 • Elementele navigaționale;
 • Accesibilitatea pentru motoarele de căutare;
 • Compatibilitatea cu dispozitivele mobile;
 • Redirect-uri, pagini cu erori.

Ca parte din pachet, includem toate costurile aferente migrării și găzduirii site-ului pe un host performant, cu încărcare rapidă și cele mai noi tehnologii, prietenos pentru SEO.

Integrările tehnice de care ai nevoie

Dacă nu le ai deja, asigurăm integrarea cu Google Analytics, Search Console și Facebook Pixel. Adaptăm serviciile acestor pachete SEO pe baza datelor obținute din aceste platforme și îți trimitem rapoarte lunare ușor de înțeles, ca tu să fii mereu la curent cu evoluția afacerii tale în mediul online.

Avantaje

 • Conținut valoros și regulat;
 • Optimizare SEO cuprinzătoare;
 • Rapoarte lunare detaliate și ușor de înțeles.

Dezavantaje

 • Optimizările tehnice și on-page necesită un angajament pe termen lung;
 • Resursele alocate pot fi insuficiente pentru industrii competitive.

Pentru cine e potrivit

Pachetul SEO Standard este potrivit pentru proiecte în creștere și pentru afaceri stabilite în industrii cu un nivel mediu de competiție. Este potrivit în special pentru:

 • Afaceri stabilite în majoritatea industriilor, unde nivelul de competiție SEO este mediu;
 • IMM-uri care vor să investească în prezența lor online și să își crească cota de piață;
 • Afaceri care au deja o prezență online stabilă pe social media și vor să construiască o prezență SEO.
Pachet SEO Standard
3.500 lei

Detalii pachet Premium SEO - preț, beneficii, pentru cine e potrivit

Pachetul SEO Premium, cu un preț de 5500 lei lunar, oferă o strategie SEO completă, concepută să livreze rezultate în cele mai competitive industrii din România. Fiecare aspect este atent personalizat pentru afacerea și obiectivele tale:

4 apariții lunare în presă

Ne asigurăm că brandul tău este o voce autoritară în industria ta. Analizăm evenimentele actuale și punem în aplicare cunoștințele despre nișa ta, apoi creăm și redactăm în fiecare lună patru subiecte de articole veridice.

Editorii noștri selectează atent publicațiile pe care vor fi distribuite acestea, asigurându-se că fiecare publicație are autoritate SEO ridicată, nu are niciun risc de penalizare viitoare și este frecventată de potențialii tăi clienți.

Cercetarea și monitorizarea lunară a minim 1000 cuvinte cheie

Cercetăm minim 1000 de cuvinte cheie (în limita căutărilor existente în industria ta). Obiectivul cercetării este să desenăm o imagine clară și completă a industriei tale și a nișelor conexe, să identificăm toți competitorii cheie și să concepem o strategie editorială informată, atât pentru aparițiile în presă cât și pentru postările pe site.

Vom prioritiza cuvintele cheie cu intenție comercială (unde utilizatorul vrea să cumpere), dar vom include și cuvintele cheie cu intenție informațională (unde utilizatorul vrea să afle informații), pentru o prezență completă a brandului tău. De asemenea, vom monitoriza lunar volumul de căutări și vom identifica noi trenduri în industria ta.

3 postări lunare pe website

Având la bază cercetarea completă a cuvintelor cheie din industrie, vom crea un calendar editorial pentru website-ul tău. Articolele vor fi redactate de scriitori cu experiență în domeniul tău de activitate și optimizate SEO de către experții noștri.

Calendarul editorial va aborda o strategie echilibrată, bazată pe volumele de căutări din industria ta – vom crea conținut informațional pentru a stabili brandul tău ca o voce autoritară în domeniu, și conținut comercial pentru a atrage și transforma vizitatorii în vânzări.

Optimizarea on-page completă a site-ului din prima lună

Vom conduce un audit complet al website-ului tău și, din prima lună de colaborare, după aprobarea ta și furnizarea accesului la website, vom implementa toate elementele de optimizare SEO on-page identificate. 

Câteva dintre elementele pe care le vom îmbunătăți sunt: 

 • Gradul de optimizare SEO al conținutului existent;
 • Structura conținutului – ierarhia subtitlurilor;
 • Descrieri meta unice, complete și în linie cu recomandările Google;
 • Titluri meta optimizate, care să conțină cuvintele cheie relevante;
 • Alinierea website-ului la intenția din spatele căutărilor;
 • Optimizarea pentru rata de conversie;
 • Structura de linkuri interne.

După optimizarea inițială, care va atrage după sine rezultate pozitive rapide, vom implementa un regim de monitorizare și mentenanță lunară – pentru ca site-ul tău să fie perfect înțeles de către motoarele de căutare și să transforme vizitatori în clienți, lună de lună.

*În cazul magazinelor online și site-urilor cu complexitate ridicată (peste 25 de pagini), vom implementa în prima lună optimizările cu impact ridicat și mediu, iar pentru celelalte, vom concepe un plan lunar.

Optimizare SEO tehnic completă din prima lună

Echipa noastră de dezvoltatori web va audita în mod minuțios aspectele SEO tehnic ale website-ului tău și, după aprobarea și furnizarea accesului de către dvs., îl vom aduce, încă din prima lună, la performanță maximă.

Câțiva dintre factorii pe care îi îmbunătățim sunt:

 • Viteza de încărcare a site-ului pe orice conexiune;
 • Marcajele HTML semantice;
 • Structura URL-urilor;
 • Elementele navigaționale;
 • Accesibilitatea pentru motoarele de căutare;
 • Compatibilitatea cu dispozitivele mobile;
 • Redirecturi, pagini cu erori;
 • Marcaje Schema și alte semnale SEO tehnic;
 • Alocarea bugetului de crawl (e.g. robotul Google să vadă doar pagini relevante, pe care să le afișeze în rezultate).

Ca parte din pachet, includem toate costurile aferente migrării și găzduirii site-ului pe un host performant, cu încărcare rapidă, pregătit pentru volumul de utilizatori pe care îl va aduce campania.

*În cazul magazinelor online, site-urilor cu complexitate ridicată (peste 25 de pagini), sau platformelor CMS învechite, vom implementa în prima lună optimizările cu impact ridicat și mediu, iar pentru celelalte, vom concepe un plan lunar.

Monitorizare, raportare și consultanță

Vom monitoriza continuu performanța website-ului tău și îți vom trimite, lunar, rapoarte care sumarizează performanța campaniei tale SEO, precum și strategia pe termen scurt și lung.

Vei avea un expert SEO dedicat contului tău, care îți va sta la dispoziție pentru apeluri de consultanță și modificări ale strategiei, conform nevoilor tale. În cazul în care site-ul tău nu este integrat cu Google Analytics și Search Console, le vom implementa noi.

Avantaje

 • Volum ridicat de conținut valoros și regulat, competitiv în orice industrie.
 • Optimizare completă on-page și tehnică a site-ului pentru rezultate vizibile imediat.
 • Rapoarte lunare detaliate, ușor de înțeles, cu consultanță din partea unui specialist dedicat.

Dezavantaje

 • Cost ridicat

Pentru cine e potrivit

Pachetul SEO Premium este potrivit pentru proiecte de amploare, în industrii competitive, cu bugete dedicate de marketing online. Acest pachet SEO este ideal în special pentru:

 • Afaceri mijlocii și mari din industrii competitive (ex. medical, juridic, retail);
 • Startup-uri cu fonduri care vizează o intrare puternică pe piață;
 • Afaceri din industrii cu volume mici de vânzări, dar valoare foarte ridicată (ex. bijuterii, imobiliare).
Pachet SEO Premium
5.500 lei

Cum este concepută oferta SEO personalizată?

Nu ești un tipar – fiecare afacere este unică. Oferta noastră personalizată este concepută să se alinieze perfect cu viziunea ta, oricare ar fi obiectivele tale și în orice domeniu ai activa. Iată, pe scurt, modul în care concepem oferta personalizată:

1.

Consultația inițială

În timpul consultării inițiale, prioritizăm cunoașterea în detaliu a afacerii tale - obiectivele, industria, concurența și bugetul. Acest apel esențial ne permite să începem procesul de personalizare a strategiei de optimizare SEO cu informații solide și specifice.

2.

Analiza poziționării actuale

Analizăm meticulos site-ul tău, evaluăm profilul de autoritate și conținutul existent. Scopul este de a identifica punctele forte actuale și zonele care necesită îmbunătățiri, pentru a construi pe ce ai realizat deja.

3.

Analiza industriei

Realizăm o cercetare profundă a industriei tale, identificăm tendințele de căutare, cuvintele cheie relevante și cei mai importanți competitori. Acest pas ne ajută să înțelegem contextul în care se află afacerea ta și resursele necesare pentru a atinge performanță maximă.

4.

Crearea strategiei personalizate

Cu toate informațiile colectate, elaborăm o strategie de SEO tailor-made, concepută să răspundă nevoilor unice ale afacerii și industriei tale. Această strategie cuprinzătoare va ghida toate acțiunile noastre ulterioare.

5.

Finalizarea bugetului

Îți prezentăm o propunere de buget care reflectă strategia personalizată de optimizare SEO, la un preț potrivit nevoilor tale, apoi lucrăm împreună pentru a ne asigura că este perfect aliniată cu așteptările și obiectivele tale financiare.

6.

Implementare

Cu strategia și bugetul aprobat, echipa noastră începe munca de implementare a strategiei de optimizare SEO, pregătită să aducă rezultate măsurabile și îmbunătățiri vizibile în prezența online a afacerii tale.

Pentru cine e potrivită

Oferta personalizată este ideală pentru afaceri de toate dimensiunile și din orice industrie, în special pentru:

 • Companii în industrii foarte competitive, unde niciunul dintre cele 3 pachete SEO nu este suficient;
 • Companii în industrii atipice, care necesită o alocare personalizată a resurselor SEO;
 • Proiect cu nevoi specifice, cum ar fi pagini generate automat (SEO programatic);
 • Orice organizație care dorește să primească cât mai mult înapoi din investiția în SEO, dar este pregătită să dedice mai mult timp strategiei.

Obține un audit gratuit

Nu știi ce pachet SEO să alegi? Trimite-ne website-ul tău și obiectivele tale, și hai să găsim cea mai bună strategie pentru afacerea ta.

Care e bugetul tău lunar?
Ai mai investit în SEO până acum?