Servicii complete de creare site web

Exprimă-te în fiecare detaliu. De la creare site web, optimizare și mentenanță, la experiența care-ți atrage audiența.

Pe această pagină

Ce presupun serviciile noastre de creare site web?

Serviciile noastre de creare site web presupun o abordare personalizată afacerii tale, de la analiza profundă a obiectivelor tale până la implementarea tehnică a soluțiilor potrivite.

Ne-am specializat în crearea unui design vizual intuitiv care exprimă viziunea ta. Optimizăm pentru o navigare rapidă și fluidă. Exprimăm fidel estetica brand-ului tău. Creăm conținut și strategii SEO personalizate modelului tău de afacere.

Iată cum decurge tot procesul:

Analizăm obiectivele tale

Fie că ai în plan actualizarea website-ului tău, fie că îl vom construi de la început, ne asigurăm că înțelegem cui i se adresează site-ul, care este experiența pe care o oferă afacerea ta și care este profilul clienților pe care ți-i dorești.

Pe scurt, analizăm piața, publicul tău, brand-ul tău și obiectivele pe care ți le propui de la website.

Decidem împreună care e planul

Specialiștii noștri schițează direcția creativă, structura website-ului, imaginile, logo-ul și toate elementele necesare nevoilor specifice afacerii tale. Tu decizi dacă se aliniază perspectivei tale.

Punem planul la bătaie abia după ce simți că website-ul (re)conceput exprimă tot ce îți dorești.

Implementăm elemente vizuale pe gustul tău

Selectăm cu grijă elemente vizuale și grafice care să exprime corect identitatea afacerii tale.

Ne asigurăm că-ți vor atrage publicul potrivit și că vor fi funcționabile pentru motorul de căutare (vor păstra site-ul ușor de înțeles, nu vor încetini viteza de încărcare și nici nu vor încurca utilizatorii care-ți navighează site-ului pe diferite dispozitive).

Optimizăm viteza de încărcare și modul de navigare

Avem grijă ca site-ul tău să se încarce rapid și să fie ușor de parcurs de către utilizatori pe oricare dispozitiv (PC, tabletă, mobil, laptop) și de pe orice motor de căutare.

De asemenea, gândim meniurile și elementele de interacțiune a utilizatorilor cu website-ul, astfel încât orice cititor al site-ului să ajungă ușor la paginile și funcționalitățile pe care le caută.

Adăugăm conținut pe limbajul brandului tău

Specialiștii noștri în content marketing creează conținut personalizat pentru fiecare element din site-ul tău, care este în ton cu personalitatea afacerii tale și atrage audiența care te caută.

În plus, ne asigurăm că textele sunt originale, create în baza cuvintelor cheie importante și ușor de înțeles și de către motoarele de căutare.

Optimizăm SEO fiecare element

De la imagini, butoane, elemente grafice, secțiuni ale paginilor și pagini în sine, la întreaga structură a website-ului, ne asigurăm că produsul final este complet optimizat SEO.

În acest fel, site-ul tău are cele mai mari șanse să fie prezentat printre rezultatele oferite la căutările potențialilor tăi clienți.

Oferim soluții viabile de hosting

Îți oferim soluții accesibile de hosting sigur și performant. Site-ul va menține o viteză mare de încărcare și va rămâne mereu accesibil utilizatorilor. 

Alte avantaje ale soluțiilor noastre de hosting includ servicii automate de backup, opțiuni rapide de restaurare și compatibilitate cu cele mai recente tehnologii și limbaje de programare.

Asigurăm securitate și mentenanță continuă

Prin serviciile noastre de mentenanță asigurăm și protejarea site-ului de atacuri cibernetice, inclusiv firewall-uri, scanări pentru malware, backup-uri regulate și alte măsuri de securitate pentru a proteja datele tale și pe cele ale clienților tăi.

În plus, urmărim și îndeplinim actualizările de care are nevoie site-ul tău în mod regulat.

Recomandarea noastră: creare site Wordpress vs alte platforme CMS

Pentru servicii de creare site-uri web profesionale în alte industrii, recomandarea noastră este să alegi o platformă ale cărei caracteristici se mulează pe:

 • Tipul de afacere pe care îl ai (business to business, client to client etc.)
 • Funcționalitățile necesare (asigurarea conturilor de client, live chat, evidențierea anumitor produse, etc.)
 • Practicile din industria în care activezi
 • Profilul clientului tău și ce-și dorește să obțină de la website-ul tău 

De exemplu, Wordpress este ideal pentru crearea unui site de prezentare viabil. Oferă o flexibilitate enormă în ceea ce privește personalizarea designului și funcționalităților și o mulțime de resurse, tutoriale și plugin-uri disponibile.

Aceasta este o platformă potrivită dacă lucrezi cu agenții web design profesioniste, pentru că necesită actualizări regulate, management de securitate și este complicat pentru începători.

Webflow este la fel de viabil și potrivit celor care au deja experiență și un portofoliu web design bine dezvoltat. Oferă control extensiv în procesul de creare site online și un sistem bun de gestionare a conținutului publicat. 

Însă, în general, pentru servicii de creare site, prețurile sunt mai mari cu această platformă și folosirea acesteia necesită cunoștințe mai avansate de programare.

HubSpot este o platformă cu o suită completă de instrumente de marketing și strategii de vânzări. Deși ajută mult în integrarea campaniilor de marketing și oferirea mai multor strategii pentru clienți, are mai puține opțiuni de design decât Wordpress și Webflow.

Și dacă vrei să accesezi funcționalitățile avansate, pregătește-te să acoperi niște prețuri web design mai mari. 

Alte platforme precum WebWave și Wix sunt recomandate în special celor care vor să-și construiască singuri site-urile și nu sunt specialiști în domeniu. Cu ele, dispui de prețuri creare site accesibile, hosting și design-uri ușor de manevrat. 

Totuși, au funcționalități avansate limitate în comparație cu Wordpress, HubSpot și Webflow și, deseori, este dificil să optimizezi website-ul din punct de vedere tehnic.

Solicită o ofertă de creare site web

Nu costă să întrebi. Spune-ne bugetul în care vrei să te încadrezi și obiectivele pe care le ai. Noi revenim în mai puțin de o zi cu oferte pe termen scurt sau lung care să te ajute într-adevăr. 

Aspecte practice pentru creare site: preț, termen, ofertă

Pentru serviciile de creare site prețul depinde de complexitatea și tipul site-ului. De exemplu, costurile pentru servicii de realizare website de prezentare simplu vor fi mai mici decât pentru crearea unui site web tip magazin online complex sau un site personalizat pentru o afacere mare.

Totuși, termenul de predare a site-ului este un factor considerabil. Oferta de creare site poate fi personalizată astfel încât serviciile de creare site să fie reduse (se lansează un site mic pentru a-l dezvolta ulterior cu costuri mici, lunare). 

De asemenea, multe agenții calculează prețuri pentru web design lunar în funcție de durata proiectului. Așadar, pentru aceste aspecte practice, îți recomandăm să:

 • Îți clarifici obiectivele pe termen scurt și lung;
 • Îți stabilești bugetul;
 • Contactezi specialiști pentru a discuta situația;
 • Compari mai multe oferte.
Oferim și 3 pachete predefinite de preț pentru crearea site-urilor web – apasă butonul de mai jos pentru a le vedea.

începând de la 2000 lei

De ce Revelia? O agenție web design pentru personalitatea ta

Revelia este o agenție de web design unde construim site-ul tău așa cum ți-l dorești, cu așteptări clar definite de la bun început și fără costuri ascunse. 

Specialiștii noștri în optimizare site web, creare de site uri, content marketing pentru web design și mentenanță lucrează împreună pentru a-ți oferi un produs complet, odată ce am setat strategia și bugetul împreună cu tine. 

Alege-ne pentru că vrei ca proiectul tău să primească toată atenția profesioniștilor în industrie. Pentru că ne place ce facem. Pentru că te luăm în serios.

reveliapedia - Ghiduri specializate de web design

Te vrem informat! Descoperă cele mai eficiente metode de creare site web cu experții noștri și creează cea mai frumoasă prezentare a afacerii tale.

Firmă web design profesionistă vs creare site gratuit online: Ce alegi?

Să apelezi la o agenție web design București este o investiție pe care nu am vrea să o faci fără să cântărești avantajele acestui lucru. 

În special dacă te tentează ideea de creare site gratuit pe Google. Iată și părerea noastră:

Avantaje și dezavantaje în obținerea serviciilor unei firme web design

Avantaje

Principalele avantaje în a apela la o agenție web design România:

 • Beneficiezi de experiența și cunoștințele specialiștilor în design și dezvoltare web.
 • Site-ul tău are un design personalizat, care să se potrivească brandului și viziunii tale.
 • Agenția va integra funcționalități complexe și personalizate, cum ar fi e-commerce, integrări API etc.
 • Un avantaj major al serviciilor unei firme creare site-uri este optimizarea pentru motoarele de căutare, ceea ce poate îmbunătăți vizibilitatea online.
 • Cele mai multe firme de web design oferă acces la suport tehnic și servicii de întreținere.
 • Economisești timp personal, permițând profesioniștilor să se ocupe de toate detaliile.

Dezavantaje

Câteva dezavantaje:

 • O firmă de creare site-uri necesită o investiție mai mare pentru o calitate mai bună. Crearea unui site ieftin vine cu mai multe costuri de mentenanță și nu te ajută suficient în găsirea noilor clienți. 
 • Procesul de dezvoltare poate dura mai mult, în special pentru design-uri și funcționalități personalizate.

Avantaje și dezavantaje în crearea unui site web gratuit la tine acasă

Avantaje

Dacă te tentează și alegi ideea de creare site web gratuit, din confortul propriului birou, vei putea avea următoarele beneficii:

 • Este o opțiune mult mai ieftină, adesea gratuită. Însă, tot vei avea de investit în achiziționarea unui domeniu și pentru acces la resursele platformelor precum Wordpress, Wix sau Webflow.
 • Platformele gratuite sunt adesea ușor de utilizat și nu necesită cunoștințe tehnice avansate.
 • Poți avea un site online într-un timp foarte scurt.
 • Ai acces la o varietate de șabloane care pot fi personalizate până la un punct.

Dezavantaje

Însă, ia în considerare și faptul că:

 • Opțiunile de personalizare și design sunt limitate în comparație cu un site dezvoltat profesional.
 • Vei fi limitat în ceea ce privește funcționalitățile și extensiile site-ului.
 • Platformele gratuite nu oferă posibilitatea de a optimiza paginile și site-ul pentru diferite navigatoare web precum Google, Google Chrome, Safari, Internet Explorer etc..
 • Nu vei putea beneficia de conținut realizat de specialiști.
 • Riști ca site-ul tău să semene cu multe altele și să nu convingă utilizatorii să se întoarcă la el.

Totuși, realizarea unui website de prezentare pe cont propriu, fără serviciile unei companii profesioniste, poate fi o decizie bună dacă ești la început. 

Poți contacta oricând o firmă pentru a reconstrui site-ul când obiectivele și resursele tale se aliniază cu această idee.

Ai un proiect în minte și îți e greu să decizi?

Suntem aici să discutăm. Te așteptăm la o consultație gratuită. Hai să îți spunem povestea online.

Dacă te-ntrebi ce ne întreabă lumea

Ce înseamnă web design?

Web design-ul este procesul de planificare, conceptualizare și aranjare a conținutului online. Acesta nu se referă doar la aspectul estetic al unui website, ci și la funcționalitatea acestuia. Web design-ul poate include totul, de la structura site-ului până la imagini, culori, fonturi și grafică.

 • Crearea site-urilor web de la zero (design personalizat, dezvoltare, optimizare mobilă).
 • Redesign-ul site-urilor existente.
 • Optimizare pentru motoarele de căutare (SEO).
 • Adaptarea site-urilor pentru diverse dispozitive.
 • Crearea și integrarea de conținut multimedia (imagini, videoclipuri).
 • Crearea de conținut text original pentru noul site.
 • Integrarea e-commerce și a soluțiilor de plată.
 • Servicii de securitate, mentenanță și actualizare.

Prețurile pentru web design variază semnificativ în funcție de complexitatea proiectului, experiența agenției sau a freelancerului și serviciile specifice solicitate. 

Un site simplu de prezentare poate costa câteva sute de euro, în timp ce un site complex de e-commerce sau un site personalizat pentru afaceri mari poate costa mult mai mult. 

Totuși, cele mai multe firme web design au oferte personalizabile pentru ca tu să poți plăti un preț mai mic la lansare pentru un site schematic și sume accesibile lunar pentru a-l dezvolta în timp.

Practic orice afacere care dorește să aibă o prezență online eficientă poate beneficia de servicii de web design, inclusiv:

 • Specialiști care vor să investească în personal branding (psihoterapeuți, traineri, medici, personalități din industria de self-development etc.).
 • Afaceri locale și internaționale (cabinete de psihoterapie, cabinete medicale, ONG-uri, restaurante, saloane etc.).
 • Start-up-uri și întreprinderi mici și mijlocii.
 • Corporații mari care doresc să-și îmbunătățească prezența online.
 • Instituții educaționale.
 • Magazine online și nu numai.

Serviciul de design grafic este inclus într-un pachet complet de servicii web design însă poți beneficia de aceste două servicii și separat:

 • Ai nevoie de servicii de web design atunci când vrei să creezi sau să îmbunătățești un website. Acest lucru include nu doar aspectul vizual, ci și funcționalitatea site-ului.
 • Ai nevoie de design grafic pentru crearea materialelor vizuale cum ar fi logo-uri, broșuri, pliante, materiale de marketing, grafică pentru social media etc. Este mai mult despre comunicarea vizuală și branding.