Servicii SEO dedicate afacerii tale

Nu ești un tipar. Alege serviciile SEO care-ți optimizează prezența digitală și onorează identitatea afacerii tale.

Pe această pagină

Ce presupun serviciile noastre SEO?

Gama noastră de servicii SEO presupune o strategie personalizată afacerii tale, în care includem:

 • Cercetare în amănunt
 • Evaluări ale prezenței tale digitale
 • O serie de acțiuni specializate selectate meticulos pentru a-ți atinge obiectivele

La Revelia, viziunea și identitatea afacerii tale informează fiecare strategie pe care o aplicăm.

Preț optimizare SEO - pachetele noastre

Alege unul dintre pachetele noastre SEO, sau obține o ofertă personalizată. Am creat o pagină dedicată care îți prezintă în detaliu pachetele noastre de servicii SEO și prețurile asociate.

începând de la 2000 lei

Cercetăm în amănunt

Specialiștii noștri cercetează mai întâi produsul/serviciul pe care îl oferi și mediul în care vrei să te dezvolți. Identificând oportunitățile și cerințele relevante afacerii tale, putem mai târziu să-ți prezentăm strategii care chiar funcționează pentru tine.

Studiem piața

Ne interesează locul produsului tău în piață și cel mai eficient mod de a-l promova.

Descoperim și înțelegem nuanțat profilul publicului tău țintă pentru a ne asigura că fiecare strategie răspunde nevoilor sale profunde.

Analizăm concurența

Îți transformăm competitorii direcți într-un reper de care tu să te distingi cu ușurință. 

Identificăm strategiile utilizate de competiție, punctele lor forte și vulnerabilitățile – resurse esențiale în conturarea unor strategii unice pentru a te poziționa eficient în piață.

Auditul SEO: Ne uităm serios la strategiile tale curente

Auditul SEO este un serviciu care se pretează în momentul în care deja ai cel puțin un website prin care îți prezinți afacerea.

Înainte de a propune orice strategie, ne vom uita la modul de funcționare a site-ului, pentru a identifica precis ce nu te ajută, problemele pe care trebuie să le rezolvăm rapid și oportunitățile de creștere. În mare, așteaptă-te să analizăm:

Structura site-ului tău, așa cum o înțelege motorul de căutare

Verificăm dacă structura website-ului:

 • Este ușor de parcurs și de înțeles de către motorul de căutare
 • Evidențiază corect acele pagini de pe website care trebuie să ajungă la utilizatori
 • Se conformează standardelor actuale de promovare SEO

Gradul de optimizare SEO al site-ului tău vs cel al competitorilor importanți

Analiza comparativă între gradul de promovare SEO care deja există pe website-ul tău și nivelul competitorilor importanți ne ajută să înțelegem cum reacționează utilizatorii și motorul de căutare la nișa ta în timp real.

Această parte a serviciului de audit optimizare SEO te ajută și pe tine să distingi competitorii care apar deasupra ta în rezultatele oferite de către motorul de căutare la căutări relevante ale publicului tău țintă. Să înțelegi de ce o fac. Să afli exact cum îi poți depăși.

Nu te comparăm cu standarde imaginare. Ne uităm la ceea ce deja funcționează în domeniul tău.

Elemente de promovare SEO prin care răspunzi la cerințele pieței

Identificăm elementele de care ai absolută nevoie pe website pentru a răspunde cerințelor pieței în care activezi. 

Acestea pot include modul în care îți prezinți produsul/serviciile, funcții specifice ale site-ului precum incorporarea unor anumite platforme, nivelul de interactivitate a website-ului, etc.

Autoritatea site-ului tău în subiecte de interes (așa cum percepe Google)

Investigăm nivelul de încredere și autoritate pe care motorul de căutare ți-l acordă în domeniul care te interesează. Acest nivel este esențial în a convinge motorul de căutare că ești, într-adevăr, un expert în nișa ta și că website-ul tău este o resursă sigură pentru potențialii tăi clienți.

Reputația website-ului tău

Ne interesează aparițiile în presă, prezența ta pe social media, mențiunile în comunități relevante și, în general, unde apare brand-ul tău și unde ar putea să mai apară.

Servicii SEO pe care le aplicăm direct pe website-ul tău

Pachetul nostru de servicii SEO presupune repararea tuturor elementelor problematice pe care le-am identificat pe website-ul tău în timpul auditului.

Ordinea și numărul lor diferă în funcție de nevoile specifice ale site-ului. Dacă ești curios, acestea sunt elementele cu care lucrăm cel mai adesea:

Reparăm elementele meta

Prin meta titluri și meta descrieri, îi explicăm motorului de căutare care este subiectul paginii și intenția ei principală: de a informa, de a vinde sau de a facilita tranzacții. Noi ne asigurăm că fiecare pagină a website-ului oferă cele mai clare elemente meta, optimizate SEO.

Acoperim necesarul de pagini

Creăm paginile care îți lipsesc pentru a îndeplini standardele de optimizare SEO specifice pieței în care activezi. Aceste pagini sunt optimizate tehnic de la început și sunt concepute pentru a întări autoritatea domeniului tău.

Corectăm formatul elementelor esențiale

Avem grijă ca toate elementele prezente pe website-ul tău să aibă formatul perfect pentru ca motorul de căutare să înțeleagă rapid conținutul fiecărei pagini.

Optimizăm structura website-ului tău

Rescriem URL-urile paginilor astfel încât structura website-ului tău să permită utilizatorilor să ajungă rapid la paginile dorite, să fie logică și ușor de analizat pentru motorul de căutare.

Stabilim legăturile care contează prin linkuri interne

Ne asigurăm că evidențiem cele mai importante pagini prin crearea și implementarea unei structuri logice de linkuri interne, racordată la standardele curente ale motoarelor de căutare.

Integrăm instrumente de monitorizare precum Google Search Console

Facem legătura între website-ul tău și instrumente de monitorizare a pozițiilor paginilor, căutărilor în care au apărut ca rezultate, modul de interacționare al utilizatorilor cu site-ul etc., pentru a ne ajusta strategiile în timp util.

Servicii SEO profesionale amplificate prin design web

O parte esențială a serviciilor noastre de design web este implementarea pe website-ul tău a elementelor care, în timp ce îți spun povestea, îți exprimă viziunea și atrag clienții potriviți, îndeplinesc și standardele tehnice. Aici, ne referim la:

Experiența celor care explorează website-ul tău

Motoarele de căutare pot identifica modul în care website-ul tău este parcurs de un utilizator.

De aceea, noi ne asigurăm că designul web susține acest interes SEO prin pagini ușor de parcurs, meniuri evidente și funcționale, elemente care să mențină cititorii în pagină mai mult timp și tot felul de astfel de specialități ale noastre.

Viteza de încărcare și funcționalitatea website-ului

Viteza cu care se încarcă website-ul tău, fiecare pagină, buton sau element este un factor decisiv în decizia motoarelor de căutare de a te recomanda utilizatorilor potriviți.

Așa că noi avem grijă ca toate elementele de web design să susțină funcționalitatea site-ului.

Accesibilitatea site-ului pentru motoarele de căutare

Ne asigurăm că elementele de design web sunt clar marcate pentru algoritmul care încearcă să înțeleagă pagina și conțin cuvintelor cheie necesare ca tu să apari în căutările care te interesează.

Securitatea site-ului tău

Specialiștii noștri în securitate se asigură că site-ul tău este criptat cu protocolul HTTPS recomandat de Google și că orice date stocate pe site sunt protejate împotriva atacatorilor.

Servicii de optimizare SEO prin Content Marketing

Serviciul nostru de content marketing este complet integrat în gama de servicii SEO. Iată cum:

Cuvinte cheie

Toate optimizările tehnice se bazează pe evidențierea celor mai importante cuvinte cheie, pentru ca website-ul tău să ajungă la cei care chiar te caută.

Planificare și strategizare a conținutului

Construim strategii de conținut care să-ți evidențieze viziunea și să te aducă în primele poziții. Planificăm postarea conținutului pentru a menține website-ul tău activ și a remedia rapid vulnerabilitățile sale.

Conținut original

Acoperim toate nevoile de conținut ale website-ului tău prin postări originale care să susțină obiectivele SEO, în timp ce mențin viziunea și imaginea afacerii tale.

Actualizări regulate ale conținutului

Cu noi, nu rămâi în urmă. Avem grijă de conținutul deja existent prin verificarea regulată a schimbărilor din piață și actualizarea conținutului deja existent în funcție de acestea.

Servicii optimizare SEO prin apariții în presă

Noi ne asigurăm că fiecare apariție în presă te susține într-adevăr, prin:

Evidențierea paginilor care contează

Fiecare articol publicat despre și pentru tine face trimitere la paginile website-ului tău care au nevoie de evidențiere și autoritate. Și nu ne oprim doar la paginile de servicii. Evidențiem și paginile informaționale, paginile care te descriu și care-ți dovedesc cel mai bine expertiza în domeniul tău.

Strategii pe termen scurt și lung

Planificăm subiectele articolelor, publicarea acestora și trimiterile către website-ul tău astfel încât să ai cele mai bune rezultate posibile pe termen scurt. Și îți oferim strategii cu care să continui să crești sustenabil.

Identificarea publicațiilor perfecte pentru brand-ul tău

Apari doar în publicațiile relevante domeniului tău de activitate. Astfel, ne asigurăm că ai șanse maxime să fii vizibil persoanelor care chiar îți pot deveni clienți sau parteneri și reputația ta rămâne solidă.

Apariții în presă scrise doar de profesioniștii Revelia

Toate articolele sunt scrise de profesioniști care îți cunosc afacerea. Astfel, fiecare detaliu – de la subiectul articolului, la locul link-ului de trimitere către site-ul tău – îți aduce cele mai mari șanse de a aduce publicul tău aproape.

Monitorizarea constantă a prezenței tale în presă

Urmărim fiecare articol îndeaproape, de la momentul publicării la modul în care acesta a fost publicat, rezultatele pe care le aduce și continuitatea sa în presă.

Monitorizare și raportare

Monitorizăm constant efectele oricărei strategii abordate, pentru a ajusta, îmbunătăți sau construi noi strategii în timp real. Și pentru a te ține pe tine la curent cu:

exemplu raport rezultate servicii seo tehnic

Raportul proiectului nostru împreună, unde îți povestim ce am făcut, de ce am facut și ce ar fi bine să facem în continuare. Și, bineînțeles, te ținem la curent cu rezultatele campaniilor.

Raportul lunar de mentenanță, în care îți prezentăm rezultatele implementărilor din lunile anterioare, acțiunile și strategiile implementate în luna curentă și strategiile pentru luna care urmează. Simplu, clar, citibil.

Servicii tip SEO Local: Optimizare SEO București și în toată România

SEO local este esențial pentru afacerile care își doresc să domine piețele locale. Te punem în evidență pe Google Maps, gestionăm recenziile și adaptăm strategiile SEO pentru specificul piețelor din România, inclusiv București.

Ce sunt serviciile de SEO local?

Serviciile de SEO local se referă la procesul de optimizare a prezenței online pentru a atrage mai mulți clienți din căutările locale. 

Aceste servicii îți sunt utile când dorești să apari în fața clienților potențiali exact în momentul în care aceștia caută produsele sau serviciile tale în zona în care activezi.

Ele presupun mai multe etape de care noi ne ocupăm pentru tine:

 • Optimizarea pentru Google My Business
 • Utilizarea cuvintelor cheie care reflectă locația locală și industria afacerii
 • Optimizarea site-ului web pentru căutările locale, inclusiv titlurile paginilor, descrierile meta, și conținutul care face referire la locații și servicii locale
 • Încurajarea recenziilor pozitive online
 • Apariții în advertoriale locale și relevante
 • Crearea de conținut relevant pentru comunitatea locală sau pentru audiența dintr-o anumită regiune

Cum funcționează serviciile de SEO local pe Google Maps?

Primul pas în implementarea serviciilor de SEO local pentru Google Maps este crearea profilului tău de afacere pe Google My Business. Acesta este un instrument gratuit oferit de Google, care permite afacerilor să-și gestioneze prezența online pe Google, inclusiv pe Maps.

Apoi, ne asigurăm că profilul tău de Google My Business este optimizat prin descrieri detaliate, selectarea categoriilor relevante de afaceri, fotografii de calitate și gestionarea recenziilor. 

Utilizăm cuvinte cheie relevante legate de orașul, cartierul, sectorul sau regiunea în care activezi.

Îți menținem profilul activ postând actualizări, evenimente, oferte speciale și conținut relevant pe platforma GMB. 

Dacă afacerea ta activează în special local, încorporăm harta Google Maps pe site-ul tău web, în special pe pagina de contact.

Monitorizarea recenziilor

Evaluăm constant statusul recenziilor și monitorizăm influxul lor prin platforme specializate. Deși nu vom răspunde noi recenziilor, îți oferim strategii de obținere a unui număr crescut de recenzii și de îmbunătățire a acestora.

Particularități ale serviciilor de optimizare SEO București

Serviciile locale oferite de o agenție SEO București sunt potrivite afacerilor cu scop local. Aici, apariția pe Google Maps prin gestionarea recenziilor și a contului Google My Business sunt esențiale.

Particularități ale serviciilor de optimizare SEO România

Recomandăm serviciile SEO România celor care lucrează la nivel internațional, dar și afacerilor care nu au nevoie de prezență fizică pentru a oferi serviciile lor.

Pentru România, cele mai importante servicii oferite de o agenție SEO România includ optimizarea site-ului prin conținut în limba română, relevant din punct de vedere cultural și social pentru publicul român și apariții în presa din România.

De ce sunt serviciile SEO Revelia o alegere sănătoasă?

Ce este optimizarea SEO?

SEO (Search Engine Optimization) este procesul de îmbunătățire a caracteristicilor unui site sau ale unei pagini web pentru a te asigura că acel site/pagină apare printre primele rezultate neplătite pe care motoarele de căutare le oferă ca răspuns la anumite căutări ale utilizatorilor.  

De exemplu, să spunem că tu cauți „cabinet de psihologie în București”. Un website optimizat SEO al unui psiholog care activează în București are cele mai mari șanse să apară printre primele rezultate pe motorul de căutare. 

Scopul unei agenții de SEO este de a face conținutul unui site mai accesibil pentru motoarele de căutare, cum ar fi Google, Bing sau Yahoo, de a se asigura că se ridică la standardele acestora, dar și de a păstra utilizatorii care îl citesc cât mai mult în pagină și a le oferi o resursă, un serviciu sau un produs la care se vor întoarce. 

Dacă chiar ești curios, ți-am pregătit un ghid despre optimizarea SEO, implementarea ei și modul în care funcționează.

Când ai nevoie de optimizare SEO?

Ai nevoie de optimizare SEO oricând dorești să îți mărești vizibilitatea online, să atragi mai mulți vizitatori pe site-ul tău și să transformi acești vizitatori în clienți. 

Iată câteva momente specifice când optimizarea SEO devine crucială:

 • Lansarea unui site nou: Dacă tocmai ai lansat un site nou, optimizarea SEO este esențială pentru a te asigura că site-ul tău este descoperit și indexat corect de motoarele de căutare.
 • La actualizarea site-ului: Dacă îți reînnoiești sau actualizezi site-ul, este important să te asiguri că schimbările nu afectează negativ aspectul SEO. De asemenea, este o oportunitate bună pentru a îmbunătăți optimizarea existentă.
 • Extinderea afacerii în noi piețe sau locații: Dacă îți extinzi afacerea în alte piețe geografice sau demografice, o agenție SEO te poate ajuta să ajungi la noul public în mod eficient.
 • Când scade numărul de utilizatori care îți accesează site-ul și care rămân pe el: Dacă observi o scădere în traficul pe site, ai nevoie de o revizuire SEO pentru a identifica și remedia problemele.
 • Înainte și după majorările competiției tale directe în online: Dacă observi o competiție tot mai mare în nișa ta online, o agenție SEO poate ajuta la menținerea și îmbunătățirea poziției tale în motoarele de căutare.
 • Dacă nu obții suficienți clienți noi prin intermediul site-ului: Când există un număr mare de utilizatori pe site, dar numărul tău de clienți nu crește pe o perioadă mai lungă de timp (minim 3 luni), este esențial să apelezi la un audit SEO.


SEO este un proces continuu care necesită atenție constantă și ajustări regulate pentru a răspunde schimbărilor din algoritmi și din comportamentul utilizatorilor.

Câteva aspecte practice despre optimizare SEO: preț, valoare și oferte

În termeni practici, când vorbim despre servicii SEO, prețurile reflectă valoarea monetară pe care nu o poți obține în online fără acest serviciu.

Deși pentru servicii SEO prețurile variază de la ofertă la ofertă, în general, o agenție SEO București oferă:

 • Pachete de servicii SEO lunare, care pot include optimizarea unui număr fix de pagini, un număr fix de apariții în presă, crearea de conținut și raportare. Pentru aceste servicii SEO, prețul poate varia de la câteva sute la câteva mii de euro pe lună, în funcție de complexitate și serviciile incluse.
 • Proiecte SEO specifice, cum ar fi auditul SEO, optimizarea pentru mobil sau optimizarea vitezei de încărcare a site-ului. Aici, prețul depinde de complexitatea proiectului.
 • Consultanță SEO: Experții SEO pot oferi servicii de consultanță pentru strategia generală a site-ului sau pentru aspecte specifice, fără a implementa ei aceste lucruri.

La Revelia, oferim toate aceste servicii, însă cu câteva beneficii:

 • Auditul SEO este gratuit
 • Nu taxăm orele de consultanță separat. În timpul proiectului sau pe parcursul colaborării, îți stăm la dispoziție oricând.

În alegerea unui furnizor de servicii SEO, este esențial să cauți transparență, experiență dovedită și o înțelegere clară a obiectivelor și așteptărilor afacerii tale.

Cum optimizezi SEO?

Pentru a optimiza SEO website-ul tău, trebuie să ai în vedere standardele motoarelor de căutare când te ocupi de:

 • Utilizarea cuvintelor cheie potrivite, în locurile și cu formatările potrivite
 • Optimizarea tehnică a tuturor elementelor din pagină, inclusiv elemente meta, titluri și subtitluri, etichete ALT, numele fișierelor etc.
 • Optimizarea vitezei de încărcare a website-ului și eficientizarea modului în care acesta apare pe diferite ecrane (laptop, mobil, tabletă etc.)
 • Securitatea website-ului și structura URL
 • Crearea unui conținut unic, valoros pentru utilizatori și regulat (bloguri, articole, ghiduri)
 • Aparițiile în presă ale brand-ului și link-urile cu trimitere către site-ul tău
 • Marketing pe rețele sociale
 • Recenziile și reputația ta online
 • Analiza, monitorizarea și actualizarea site-ului
 • Experiența utilizatorilor care intră pe site-ul tău

Și tot așa.

Este treabă multă și constantă. Sau poți apela la o agenție SEO specializată pentru a regla continuu toate aceste lucruri pentru tine.

De ce îți recomandăm să apelezi la o agenție SEO profesională, nu să o faci singur

Iată câteva motive pentru care îți recomandăm să apelezi la o agenție SEO profesională:

 • Agențiile de SEO și marketing au experiență și cunoștințe specializate în acest domeniu. Ei înțeleg algoritmii complexi ai motoarelor de căutare și pot implementa cele mai bune practici pentru a obține rezultate optime.
 • Optimizarea SEO necesită mult timp și efort. Delegarea acestei sarcini unei agenții îți poate elibera timpul pentru a te concentra pe alte aspecte ale afacerii tale.
 • Agențiile SEO au acces la unelte și tehnologii avansate, care sunt adesea costisitoare. Aceste unelte pot oferi analize detaliate, monitorizare și rapoarte care ajută la îmbunătățirea strategiei SEO.
 • SEO este un domeniu în continuă schimbare. Agențiile SEO sunt adesea mai bine pregătite să răspundă rapid la modificările algoritmilor și la noi tendințe.
 • Datorită expertizei și resurselor lor, agențiile pot adesea obține rezultate mai bune și mai rapide decât ar putea un individ care gestionează SEO pe cont propriu.
 • Un specialist SEO cu experiență va fi mai puțin susceptibil să facă greșeli de bază care ar putea dăuna clasării site-ului tău, cum ar fi supra optimizarea sau construirea unor linkuri de slabă calitate.
 • Multe agenții precum Revelia oferă un pachet complet de servicii, incluzând nu doar SEO, ci și marketing de conținut, social media marketing, email marketing etc., oferind o strategie integrată de marketing online.
 • SEO nu este un proces unic; necesită monitorizare și ajustări continue. Agențiile pot face acest lucru în mod eficient, asigurându-se că site-ul tău rămâne competitiv.

Dacă nu ai expertiza, timpul sau resursele necesare pentru a te ocupa de SEO sau dacă vrei să te asiguri că site-ul tău beneficiază de cele mai bune practici din industrie, cea mai deșteaptă decizie este angajarea unei agenții SEO profesionale.

reveliapedia - Ghiduri specializate de SEO

Te vrem informat! Învață despre optimizare SEO, link building, SEO tehnic și multe altele în ghidurile ușor de înțeles scrise de specialiștii Revelia.

Consultă un specialist Revelia

Discută cu noi și hai să lucrăm împreună la ceva ce contează! Scrie-ne și îți vom răspunde în aceeași zi.

Care e bugetul tău lunar?